VS23 Acchiappashpirt


VS-Acchiappashpirt-23

Voice Studies


VS23 2015
40 minute double sided cassette


Track Listing Cassette


Side A
1 Ti vorrei soffiare
2 Donahan
3 Makina
4 Troppoforteasé
5 Flutur

 


Side B
1 Polycrik
2 Një vajzë dhe një…
3 Sleeping babies
4 Uccidici se ti va
5 Je ylli im
6 Hajde